facebook_pixel
 

Спести Време, като Учиш 10х По-Бързо… 3 Прости Тактики!

Как да учиш наистина по-бързо и да се наслаждаваш на процеса?

  1. Намери си Ментор. Човек, от който да учиш. Но намери такъв човек, който да ти харесва. Ако не ти харесва, всеки път ще си повтаряш: “Офф, виж го как говори, ужасен е. Не мога да го слушам повече, не става за нищо.” Точно затова е важно да намерим човек, който говори на нашият език. Човек, който ни допада и може да ни научи на много неща. Тогава ще учим много по-бързо. Вместо да се опитваш да ме харесваш, просто си намери някой, който харесваш и от когото ще учиш в пъти по-бързо.
  2. Използвай свободното си време. Познавам хора, които пътуват по 2 часа всеки ден за работа. 1 час отиване и 1 час връщане. Вместо да стоиш в задръстването и да псуваш колко са зле шофьорите около теб, просто може да си изтеглиш аудио книги или да слушаш подкасти. От тук може да слушаш видеата ми на аудио в SoundCloud. Вместо да стоиш с часове, ядосвайки се, ти можеш да учиш. Това са 40 часа учене на месец. Не подценявай това, защото, когато го правиш в продължение на една година, това са 480 часа учене. Представяш ли си? Ти ще можеш да развиеш съвсем нови умение.
  3. Заобиколи се с хората, които правят същото нещо като теб. Когато започвах да играя покер, аз се заобиколих с такива хора, с които да обсъждам всичко, което ме интересуваше за покер. Когато започвах да правя най-големите събития за личностно развитие, аз се заобиколих с такива хора.

Ако искаш да учиш много по-бързо и да  спестиш време, просто приложи тези три тактики.

 

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ТОЗИ САЙТ НЕ Е АКТИВЕН. МОЛЯ, ПРЕМИНИ КЪМ НОВИЯ - WWW.YULITONKIN.BG