facebook_pixel
 

Какво да направиш, за да имаш повече Контакти?

Колко често звъниш на хора, с които сте се започнали на скоро. Без задни мисли, без каквито и да е крайни цели, просто да хапнете заедно и да се разходите?

Правиш ли го изобщо?

Да, разбра ме, тук говоря за обновяване на кръга от хора около теб.

Преди си мислех, че съм много комуникативен. “Срещам се с много хора и всичките са нови.” Това обаче не се оказа така. Погледнах си телефона и разбрах, че най-търсените хора са отново тези от старото ми обкръжение. Този списък не се беше променял от много време.

“Ааа, Юли, аз си имам 3-ма човека, с които излизам и това е. Други не ми трябат. ”

Ако искаш да се развиваш и да се радваш на нови успехи, ще бъде чудесно ако нови хора влязат в живота ти. Може да звъннеш на някого, с когото си се запознал скоро и просто да му кажеш: “Искаш ли да излезем и да се разходим?” Лесно е!

Когато ида на събитие и се заприказвам с човек, който ми се струва интересен, после си мисля колко чудесно ще е да му звънна и да излезем. Но само до там! От другата страна човекът може да си мисли същото. И двамата мислим едни за друг, но никой не поема инициативата, за да звънне. Това се случва стотици пъти в живота. Това е със всеки от нас.

Запомни, че само една идея от този нов човек може да промени живота ни. Само една дума може да промени курса ни. Всичко може да се промени само с един разговор. Но за да се срещаш с нови хора, ти трябва да положиш усилия. Нужно е да се трудиш и ти да си човекът, който поема ДЕЙСТВИЕТО в ръцете си.

ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ! Когато посетиш събитие, запознай се с нов човек. Вземи телефонния му номер и го сложи в “любими”. Когато звъниш на някой близък човек, ти винаги ще виждаш този нов приятел, винаги ще се сещаш за него. Тогава и ще му звъннеш!

 

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2018-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка