facebook_pixel
 

Статии


Как да бъдеш най-интересния човек в стаята?

Когато преди време се опитвах да се свържа с хората и да създам връзка между нас, аз винаги правех следната грешка:

Виждам се с мой приятел и аз започвах да му се хваля колко пари съм изкарал, как съм си прекарал на една невероятна екскурзия, как мисля да ходя в Египет да се гмуркам с делфините. Обяснявах му, че през уикенда съм бил на вилата ми с приятели и сме си прекарали невероятно и заедно с това сме станали още по богати от покер. Всичко това в продължение на 10 минути, когато беше време аз да попитам човека отсреща как вървят нещата при него.

Той винаги ми казваше, че нищо интересно не се е случило и единственото нещо, което прави е да работи. Аз, разбира се, много се ядосвах, че хората винаги отговарят по този начин и никога не се радват на живота. Осъзнах обаче че единственото нещо, което правех е да бъда интересен. Аз не бях ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ.

Аз исках да бъда в центъра на вниманието, да се покажа, да бъда аз ВЕЛИКИЯТ. Целта ми беше да бъда признат и видян.

Всичко, което казвах, правеше човека отсреща скучен, глупав и нещастен. С нищо не помагах на другите отсреща. Той не ходи в Египет, няма къща на 100 метра от река Струма и не кара ATV.

Това, което можеш да направиш, за да бъде човека отсреща специален е да се интересуваш от него. Той също прави интересни неща, но когато ти разказваш добре истории и искаш да привлечеш цялото внимание, той се чувства подтиснат и недостатъчен.

Когато започнеш да го излушваш, да се интересуваш от хобитата му, ти го издигаш и го правиш интересен. Ти го караш да се чувства специален и връзката ви става по-силна. Точно тогава хората биха били мотивирани за нещата, които ще им направят живота още по-щастлив.

Също така, ти много бързо учиш по този начин от хората. Слушайки за техните истории, ние може да учим и от милионер, и от чистач. Единственото нещо, от което се нуждаеш е да СЛУШАШ.

Ако не искаш хората да те отбягват и искат да си говорят с теб, спри да им разказваш за теб и започни да слушаш за ТЯХ.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

За повече информация за събитията на Юли за 2018-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка