facebook_pixel
 

Какво те спира да Успееш?

Това, което спира толкова много хора от големите резултати и отключването на пълен потенциал е желанието да бъдат “перфектни”.  Това е нещото, което ни спира да бъдем удовлетворени и щастливи.

Желанието да си “перфектен” е спирачката, която поставя непреодолима стена пред целите и желанията ти. То няма да те накара да започнеш, то ще те разори и в крайна сметка НИЩО няма да стане. Само защото си искал всичко да е изпипано “перфектно”.

Много хора ми казват: “Желанието ми преди да започна е всичко да е перфектно.” Точно това желание никога няма да ти позволи, дори да започнеш. Ти няма как да бъдеш перфектен, НИКОГА.

Можеш да обърнеш разбирането си по различен начин и да го разглеждаш от другата страна:

Разбери, че няма как да бъдеш перфектен. Това е невъзможно! Може да си го поставил като цел, но това е цел, която никога няма да достигнеш. Можеш да си мислиш, че си перфектен, но винаги се намира един малък детайл ,който променя нещата. Животът не е перфектен, той е съвършен.

Перфектното е скучно, но това да е съвършено, това е вече нещо напълно различно и уникално.

Запомни, че за да стане нещо съвършено или “перфектно”, то трябва да бъде повтаряне многократно. Лошото е, че тези, които гонят “перфектно” никога не започват. Ако тренираш бойни изкуства, ти с часове трябва да стоиш и да тренираш този удар. Ти трябва да тренираш този удар в продължение на години.

За да стигнеш “перфектното” ти трябва да тренираш с години. Трябва да повтаряш някои неща милиони пъти, за да достигнат това ниво. Но ако искаш да започнеш и всичко да е перфектно, ще трябва да те разочаровам, защото това е невъзможно.

За тези от вас, които се страхуват да започнат, защото не са “перфектни”: Добре дошли на арената!

Хората, които сме успешни, ние знаем, че не сме “перфектни”, ние знаем, че сме далеч от тази цел. Но ние действаме!

Ако си гледал първите филми на Шварценегер, той определено не е “перфектен”. Именно затова е един от най-успешните хора в света, защото е имал смелостта да започне! Точно тази смелост те прави съвършен.

Запомни, че няма провал. Това е само една концепция в твоята глава.

Единственият начин да се провалиш е когато спреш да опитваш и да се бориш. Забрави думата “перфектен”.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ТОЗИ САЙТ НЕ Е АКТИВЕН. МОЛЯ, ПРЕМИНИ КЪМ НОВИЯ - WWW.YULITONKIN.BG