facebook_pixel
 

Ритрийт Ново Начало

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ритрийт Ново Начало

юни 17, 2017 @ 07:00 - юни 25, 2017 @ 18:00

| 100лв.
Билетите вече не са налични

Заяви своето място тук или на тел: 0885 733 171

Ритрийт „Ново Начало“

Ако искаш да отидеш на следващото ниво е важно да осъзнаеш, че мисловният процес, който те е довел до мястото, на което си, няма да те отведе до мястото, на което искаш да бъдеш!

Едноседмичният Ритрийт Ново Начало е покана към човека, който винаги си мечтал да бъдеш! Едно Приключение, истинско Предизвикателство, което ще промени живота ти завинаги!

В продължение на 7 дни Юли, заедно с най-добрите експерти в страната, ще създадат за теб среда, в която ти се развиваш експоненциално. Местата за Ритрийта са силно ограничени и това Предизвикателство не е за всеки! То е само за хората, които искат да превърнат годините в дни, хората, които искат да отидат по-бързо на следващото ниво, хората, които искат да рестартират системата и да погледнат над живота си под съвсем различен ъгъл.

Ритрийта – Ново Начало е само за хората, които са готови, хората, които знаят и усещат, че това Приключение ги призовава да променят начина, по който живеят!

Предупреждавам те, че Ритрийта не е за всеки, ще има много строги правила и програма, така, че ако се чудиш дали да участваш, по добре не идвай!

Целта на Ритрийта е пълна трансформация за 7 дни, ако не си готов за това предизвикателство, по добре не се записвай!

Ново Начало ще се проведе в Рая, една седмица участниците няма да имат право да използват интернет, телефон и всякаква комуникация с другия свят (в случай на спешно събитие ще има отговорници, които се грижат за процеса).

Участниците няма да имат никакво свободно време!

Няма да се допускат други хора, ще бъдат само хората заявили своето Ново Начало и екипът на Юли!

В продължение на 7 дни няма да имаш свободна минутка, непрекъснато ще работим върху Новата ти Версия!

Всеки ден ще излизаш от зоната си на комфорт, ще учиш много нови неща чрез практика, ще работим върху ограничаващи вярвания и блокажи, които винаги са саботирали успеха ти. На Ритрийта ще присъстват най-добрите експерти в България, които в продължение на една седмица ще те обучават, тренират и възстановяват.

Ще имаш Мисии и Задачи, както ще има много работа, така ще има и много забавление!

Целият процес е много добре организиран, така че всичко, за което трябва да мислиш, е как да изпълниш Мисиите и Предизвикателствата в него!

Ще прекараш една седмица сред невероятни хора, най-добрите в техните сфери и за една седмица ще придобиеш знания и опит, които повечето хора не придобиват с години!

Ритрийта Ново Начало е катализатор за промяна, ускорител на успеха!

Ще имаш възможността да прекараш една седмица заедно с най-успешните хора в техните области и да учиш директно от тях.

Естествено ще има много забавления, включително екстремни (за желаещите). Ще караме рали коли с професионални пилоти, (включително рали колата на Юли), както и много други изненади, които сме ви подготвили. Всичко, което ви трябва е огромно желание и удобни дрехи!

Няма да ви трябва кола, телефон, абсолютно всичко е осигурено – транспорт, експерти, прекарване, храна, всичко, от което имаш нужда за Новото ти Начало!

Ритрийта ще се проведе на 17 – 25.06.2017 и ще е само веднъж в годината!

Една седмица с Юли и най-добрите експерти в България в Рая, една седмица изпълнена с Приключения и Предизвикателства, една седмица, която ще промени Живота ти Завинаги!

Mountain Wide Desktop Background


Цена и схема на плащане

Цената на ритрийт Ново Начало е 1900 лева

Възможност за плащане на вноски.

Закупуване и получаване на Билет

Закупувайки Билет може да избереш две опции за плащане – Онлайн чрез ePay, EasyPay, B-pay или чрез Наложен Платеж.

Избирайки ePay може да платиш билета с твоя ePay профил, на каса на EasyPay или B-pay банкомат. Ще получиш Билета си по имейл до 12 часа след извършване на плащането. Този метод е изключително удобен, може да платиш в срок до три дни и може да разпечаташ билета когато ти е удобно!

Избирайки Наложен Платеж, човек от нашия екип ще се свърже с теб, за да уточните ден на доставка. Заплащайки на Куриера ще получиш физически Билет.

Мога ли да подаря Билет на Приятел?

Да, разбира се! Билетите са с уникален код, не е важно името изписано на тях. Може да подариш или преотстъпиш билета си на твой близък или приятел.

Програма на събитието

На 17.06.17 тръгваме от София с осигурен от нас превоз и на 25.06.17 те връщаме на същото място 🙂 Другото е изненада!

Билети за Групи

За корпоративни клиенти и групи над 5 човека, моля пиши на events@misli.bg за ценова оферта.

Гаранция за качество

Ако вземеш своя билет, дойдеш на събитието и то не оправдае очакванията ти, може да върнеш билета си на място, а ние ще върнем парите ти обратно. Важи само са участници присъствали на събитието, не се връщат билети на хора, който не са присъствали на събитието.


За всички въпроси свързани със събитието, моля обади се на номер 0885 733 171 или изпрати имейл на events@misli.bg

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Детайли

Начало:
юни 17, 2017 @ 07:00
Край:
юни 25, 2017 @ 18:00
Стойност:
100лв.

Организатор

Юли Тонкин
Email:
events@misli.bg
Уебсайт:
www.misli.bg

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2018-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка