facebook_pixel
 

Изкуството на Продажбата!

Зарежда Събития

« All Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Изкуството на Продажбата!

юни 3, 2017 @ 10:00 - 18:00

| 149лв.

Заяви своето място тук или на тел: 0885 733 171

Събитие „Изкуството на Продажбата“

Спри да буташ стената с глава, има широко отворена врата!

Независимо дали ни харесва или не почти всичко в нашия живот става чрез Връзки, Хора, особено в България! Независимо дали го осъзнаваме или не, ние винаги продаваме!

Въпросът е, колко си добър в това?

Дали си от хората, които се радват, че е така и го използват или си от хората, които се дразнят и съпротивляват! Дали си от хората, които не могат да се разбират с другите и ги мислят за идиоти или си от срамежливите, които не могат да си поискат, камо ли да се продадат и да се възползват от възможностите.

Много хора подценяват Комуникацията и Влиянието, много хора подценяват Партньорствата и Продажбите, това естествено идва с цена, която плащат!

Комуникацията е в основата на толкова много неща, понякога сме слепи да видим защо на някои хора толкова лесно им се получават нещата, сякаш без усилие се издигат по-бързо от другите в работата си, винаги получават повече пари, а работят по-малко, имат повече приятели и непрекъснато получават неустоими предложения и възможности.

Хората гледат върха на айсберга и не си дават сметка колко упражнения и тренировки се крият зад характера и визията на най-обаятелните и харизматични хора в света!

По време на събитието ще научиш всички Стратегии и Тактики, които Юли използва, за да достигне до толкова много хора. Ще разбереш за Маркетинг Стратегията му, ще разбереш всички упражнения и тренировки, които прави за Комуникация и Влияние. Ще научиш как да се свързваш бързо с хората и да изграждаш истински приятелства и стабилни партньорства. Ще разбереш как да продаваш себе си, услугите си, продуктите си. Ще научиш как да развиеш харизматично поведение, как да бъдеш истински Лидер! Ще разбереш и развиеш способността си да Влияеш на себе си и на другите! Ще научиш как да ангажираш хората, как да бъдеш изслушван и уважаван, как да се позиционираш в тяхната глава по начин, по който искаш.

Юли ще сподели с теб как да използваш Комуникацията и Влиянието си в Продажбите, как да използваш влиянието си в Партньорствата и да изграждаш връзки, в които всички печелят!

Умението да продаваш себе си, услугите и продуктите си е безценно, винаги помни, че ако не можеш да продадеш собствената си мечта ще ти се наложи да продаваш нечия чужда!


Закупуване и получаване на Билет

Закупувайки Билет може да избереш две опции за плащане – Онлайн чрез ePay, EasyPay, B-pay или чрез Наложен Платеж.

Избирайки ePay може да платиш билета с твоя ePay профил, на каса на EasyPay или B-pay банкомат. Ще получиш Билета си по имейл до 12 часа след извършване на плащането. Този метод е изключително удобен, може да платиш в срок до три дни и може да разпечаташ билета когато ти е удобно!

Избирайки Наложен Платеж, човек от нашия екип ще се свърже с теб, за да уточните ден на доставка. Заплащайки на Куриера ще получиш физически Билет.

Мога ли да подаря Билет на Приятел?

Да, разбира се! Билетите са с уникален код, не е важно името изписано на тях. Може да подариш или преотстъпиш билета си на твой близък или приятел.

Програма на събитието

  • 09:00 – 10:00 Регистрация
  • 10:00 – 12:00  Модул 1
  • 12:00 – 13:00  Обедна почивка
  • 13:00 – 15:00  Модул 2
  • 15:00 – 16:00  Практическа част
  • 16:00 – 18:00  Модул 3
  • 18:00 – Въпроси и отговори

Билети за Групи

За корпоративни клиенти и групи над 10 човека, моля пиши на events@misli.bg за ценова оферта.

Гаранция за качество

Ако вземеш своя билет, дойдеш на събитието и то не оправдае очакванията ти, може да върнеш билета си на място, а ние ще върнем парите ти обратно. Важи само са участници присъствали на събитието, не се връщат билети на хора, който не са присъствали на събитието.


За всички въпроси свързани със събитието, моля обади се на номер 0885 733 171 или изпрати имейл на events@misli.bg

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Детайли

Дата:
юни 3, 2017
Час:
10:00 - 18:00
Стойност:
149лв.
Уебсайт:
https://misli.bg

Организатор

Юли Тонкин
Email:
events@misli.bg
Уебсайт:
www.misli.bg

Място

Интер Експо Център
булевард Цариградско шосе 147
София, 1784 България
+ Google Map
Телефон:
(02) 9655220
Уебсайт:
http://iec.bg/

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ТОЗИ САЙТ НЕ Е АКТИВЕН. МОЛЯ, ПРЕМИНИ КЪМ НОВИЯ - WWW.YULITONKIN.BG