facebook_pixel
 

6 нужди, които всеки човек има

Когато говорим за задоволяване на нужди, много  от хората веднага свързват това със секса. Тази статия отново ще е за задоволяване, но на тези 6 нужди, от които всяко едно човешко същество се нуждае.

  1. Да знаеш, че имаш покрив над главата си и няма да умреш от глад утре е нуждата от сигурност.
  2. За да имаме щастлив и пълноценен живот, ние се нуждаем от разнообразие. Ако правиш всеки ден едно и също, животът ти няма да носи това щастие, на което се надяваш.
  3. Нуждата от любов и връзка е топлината на семейството и приятелите ти. Да усещаш, че има някой, който мисли за теб. Да знаеш, че има на кого да разчиташ.
  4. “Браво, Киро, ти си най-добрият в нашия отбор. Най-добре се справи със задачите!” Това е нуждата от значимост. Когато удовлетвориш тази нужда на хората, те вътрешно греят. Те са най-щастливите хора на света.
  5. Нуждата от прогрес и развитие. Тогава, когато искаш да постигаш все по-големи цели и да го правиш непрестанно.
  6. Това е противоположно на нуждата от значимост. Тази нужда е споделянето с другите. Когато постигнеш нещо, ти се нуждаеш да върнеш на обществото, в което живееш. Ти споделяш нещата, които си постигнал с другите.

Всеки от нас търси да задоволи някоя от тези нужди във връзката си. Всички ние ги имаме, въпросът е да разбереш кои се отличават най-силно.

Нуждите се променят с времето. Преди бях маниак на тема сигурност. Исках да се подсигуря за цял живот. Сега, когато съм финансово независим, тази нужда е много по-слаба. В този момент аз търся значимост и прогрес.

Разберете какви са нуждите на партньора ви. Не се опитвайте да го промените да бъде като вас. При всеки човек, доминират различни нужди.

Важното е да разбереш кои са двете водещи нужди, които искаш да бъдат задоволени във връзката ти.

Ако жена ти има нужда от сигурност, спри да я изненадваш с най-различните ти хрумвания. Ако мъжа ти иска разнообразие, не го води в ресторанта, където ходите вече 20 години.

Разбери нуждите на партньора си и се опитай да ги задоволиш. Виж кои са и твоите и директно ги кажа на човека отсреща. Нека всеки знае какво иска другия.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2018-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка