facebook_pixel
 

Статии


5 прости тактики за ЩАСТЛИВ живот!

Някои от вас знаят, че по диплома съм магистър фармацевт и това в този случай ми помага научно да обясна как да бъдем щастливи на СЕКУНДАТА.

Хормоните, наречени ендорфини или както всички ги наричаме: „хормоните на щастито“ разпространяват това чувство из цялата ни нервна система.

Ендорфините също служат за естествени болкоуспокояващи. Ако имате хронична болка или просто ви боли нещо, вие се нуждаете от повишаване нивото на точно тези хормони. Вие изпадате в еуфорични състояние и болката изчезва.

Много хора увеличават нивото на ендорфините чрез наркотици, но също така има няколко естествени начина за това:

 1. Просто се усмихвай. Направи го още СЕГА!
 2. Смей се! Смей се силно и виж ефекта ВЕДНАГА. След като го направиш, ще се смееш без да се налага да влагаш усилия. Всичко ще става по естествен начин. Спомняш ли си, когато се удариш някъде или паднеш, как само от факта, че си го направил по смешен начин започваш да се смееш и забравяш болката, която си си причинил? Има хора, които са излекували неизлечими болести чрез смехотерапия. Мозъкът ни не знае дали смехът е истински или фалшив, затова винаги при смях, той отделя ендорфини, които ни правят по-весели. СМЕЙ СЕ!
 3. Яж ЛЮТО. Съставката, която прави чушките люти е капсаицинът. Той не само помага на храносмилателната система да работи по-оптимално, като увеличава солната киселина в стомаха ни, но и повдига нивото на ендорфините.
 4. СЕКС! Правете секс. При ОРГАЗЪМ се отделят огромно количество ендорфини, които ни правят адски ЩАСТЛИВИ. Особено, ако оргазмът е предизвикан от партьора ни.
 5. Тренировките също така вдигат нивата на ендорфин. С честото трениране, ние си причиняваме повърхностна болка, която мозъка възприема като предизвикателство, от което трябва по някакъв начин да се измъкне.

Намери своя начин за ЩАСТИЕ и го прави всеки ден!

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

3 Comments

 1. Петър

  Добре е тези неща детайлно да се разглеждат и простичко да се обясняват…бравос!
  За мен лично би било добре всичките да са подредени нагледно за многократно гледане! Има ли канале в youtube или другаде ?

 2. Ивайло

  Във всеки един момент момент гледам да съм усмихнат да се смея. Лютото ми е задължително в менюто и то по много.
  Усещам как след тези изброени методи се чувствам всеки път добре енергичен!

 3. slava

  Много яко…

За повече информация за събитията на Юли за 2018-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка