facebook_pixel
 

Ако връзката ви не е забавна, тя е с краен срок!!!

Няма нищо по-лошо за една чудесна връзка, от това да я приемаме прекалено на сериозно.

Не приемай нещата толкова насериозно, защото сме тук за кратко. Една от любимите ми поговорки от Джо Роугън е: „Ние всички сме маймуни, който летят на органичен космически кораб.“

Едни от най-щаствливите връзки в дългосрочен план са тези, които непрекъснато се шегуват. Когато има шегички и майтапи, връзката става завършена и чудеса. Когато проектираш тези неща, ти имаш едно страхотно взаимоотношение с любимия човек.

Докато единия е в банята, просто можеш да му загасиш лампата. Вкарай тези малки шеги, които ще развеселят живота ви заедно.

Ако се вземем прекалено на сериозно, ако не се забавляваме един с друг, много скоро ще ни стане скучно. Ще станем като тези хора, които не си говорят и се отвращават един от друг.

Заедно сме да се забавляваме, нали? Не сме заради децата или кучето. Ако беше заради тях, няма как изобщо да същесвува силна връзка.

Ако искаш и твоята връзка да е силна, просто вкарай забавните елементи в нея. В противен случай, тя е с краен срок.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка