facebook_pixel
 

Ако не се потиш в мирно време, ще кървиш на Война.

Нещо, която аз се опитвам да правя всеки ден е това да се потя по време на мир.

Когато нещата са добре, всичко е спокойно, а ти се потиш здраво над това да научиш ново умение, по време на война ти ще оцелееш.

Ако искаме да сме подготвени за всяка една ситуация и да не кървим в битка, преди това се нуждаем от много здрава работа.

Какво правят мравките?

През лятото не се излежават, а събират много храна за зимата. Когато дойде студеното време, те са на топло под земята с всичката храна, която са събрали през лятото. Представяш ли си какво щеше да стане, ако мравките чакаха зимата, за да съберат храната си?

Какво правим ние в живота си?

Ние чакаме последния момент, за да научим нещо. Винаги, когато водата е до устата ни, ние искаме да се научим да плуваме.

Брус Лий е хвърлял оризово зрънце във въздуха и се е опитвал да го хване с клечки за хранене. Бил е толкова фокусиран, давал е всичко от себе си. Той се е потил в мирно време, за да стане една от най-великите и влиятелни личности на 20 век.

Когато се опитваш да хванеш оризово зрънце с клечки за ядене и излезеш на ринга с човек, на когото главата му е огромна, ти няма как да не победиш.

Не спирай да се учиш, развиваш и побеждаваш. Този, който днес се поти, утре няма да кърви.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка