facebook_pixel
 

Статии


Как да спреш съжалението в себе си на Секундата?

Всички ние с години носим тежестта да не признаваме грешките си. Срам ни е да поискаме ПРОШКА.

Мен с години ме беше страх да признавам постъпки, които бях направил в миналото. Изживявах тези моменти непрестанно и се опитвах да ги променя мислено. Понякога ми се получаваше, но в повечето случаи се провалях.

Благодарение на грешките, които бях направил с един мой приятел наскоро, разбрах, че за да се освободя от бремето на раменете си, може би ще трябва да поискам ПРОШКА. Реших да призная, че поведението ми не е било адекватно и не съм бил прав.

Когато направим нещо, за което съжаляваме с години, ние вярваме, че времето „лекува“, а в повечето случаи тежестта става все по-голяма, защото ние трупаме „тежест на съжалението“.

Използвай този ден да простиш на някого. Отиди и поискай прошка от приятел. Не го прави само, защото и на него ще му олекне, помисли също така за себе си. Направи го с най-егоистични подбуди, помогни на себе си!

Всичките ми клиенти по личните консултации идват в опитите да изкарат повече пари, да имат повече енергия и да оптимизират времето си. Преди всичко това да дойде, аз вярвам, че всеки един от нас трябва да се освободи от излишния товар.

Много е трудно да катерим планината, когато сме натоварили всички тези раници, които ни дърпат надолу. Няма как да отидеш на маратон и да влачиш ремарке след себе си. Докато носим всички тези тежести, няма как да се насладим на живота.

Освободи се още днес от всички товари и поискай прошка от хората покрай теб. Извини се преди да получиш всички тези неща, за които мечтаем всекидневно. Всичко това ще дойде само след едно „Извинявай!“.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка