facebook_pixel
 

Как да Отслабнем по-Бързо!

Преди да започнем всякакви диети, режими и тренировки, трябва да спрем нещо. Това е желанието ни да преяждаме!

Звучи просто, но много малко хора могат да спрат това „емоционално“ хранене. Правим го, за да потиснем някакво чувство или пък да засилим такова. „Той не ме обича вече, време е да изям 3 кофи с шоколад.“

В повечето случаи, ние приемаме прекалено големи количества храна, които не са нужни на организма ни. Когато спрем този порочен процес, метаболизма ни се забързва и успяваме да усвояваме приетата храна.

Мой приятел ми каза:“Юли, отслабнах 12 килограма без диети и тренировки. Единственото нещо, което направих е да спра с преяждането.“

Как да разберем кога започваме да преяждаме? Ако спреш да се храниш в момента, когато си вече сит, значи е късно. Ако обаче приключиш с храненето още докато си леко гладен, само след 10 минути чувството за ситост ще се появи. Тогава със сигурност не си преял.

Когато преяждаме, ние натоварваме организма си, а тогава метаболизма няма как да се забърза.

Един лесен начин, с който да спреш преяждането е да намалиш порциите си наполовина. Само след дни ще видиш колко по-енергичен и щастлив си. Няма да има тази отпадналост и ще можеш да се движиш повече.

Хранене не означава само да седнеш в ресторант или пък да си сготвиш зеле на фурна. Хранене може да означава една шепа ядки. Мисля, че не е много трудно да си носиш в една торбичка ядки, които да изядеш за следобедна закуска.

Ако искаш да започнеш годината по най-добрия начин, това е една възможност. Спри да преяждаш още от следващото ядене, не чакай другия понеделник или следващия ден. Започни СЕГА!

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка