facebook_pixel
 

Как Никога да не Изчерпаш и Винаги да има Стойност в Думите ти

Много хора постоянно ме питат: „Юли, ти всеки ден правиш нови видеа, няма ли да се изчерпаш? Няма ли да спреш да даваш много стойност на хората?“

Човек не може да се изчерпа единствено когато учи нови неща всеки ден. Ти когато се обогатяваш всеки ден, когато натрупваш нови знания, изчерпването е невъзможно.

Когато научавам нови неща и после ги тествам, аз мога да ги споделя с хората. Само знанието не е опит. То няма как да те научи да живееш. Когато знанието е тествано обаче, то има истинско значение. Аз имам правото да го споделя с вас.

Аз мога да подплатя знанието с опит, ДЕЙСТВИЕ и чувство. Мога да ги потвърдя с нещата, които са се получили и тези, които не са.

Разбира се, повече от нещата не се получават. Аз си мисля, че ще е нещо велико и променящо животи, а в крайна сметка се оказва, че съм живял в заблуда. Идва един момент обаче, когато попадаш на нещо, което истински работи.

Ако всеки ден събираш информация от книги, семинари и подкасти, ти няма как да се изчерпаш. Ти превръщаш главата си в една библиотека.

Имало е семинари, които съм ги слушал по над 10 пъти, само за да извлека информацията, която знам, че работи за мен.

Процесът на учене е много по-бърз от процеса на споделяне. Ако всеки ден учиш, ти никога няма да споделиш всичката информация. Невъзможно е.

Една книга можеш да я прочетеш за 1-2 дена, но няма как да я споделиш за толкова. Част от нещата, които си научил ти идват след 2-3 седмици, понякога дори и години.

Ще ти отнеме години, за да споделиш всичко, което знаеш. А ако учиш всеки ден, този процес е безкраен.

Всичката безплатна информация, която давам не е само за теб, тя е и за мен. Да научиш нещо, после да го тестваш и да го обясниш на човек, който никога не го е правил е цяло майсторство.

Учи и сподели!

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка