facebook_pixel
 

Най-лесният и Гениален начин да Продаваш!

Калоян: Продавах кухненски аксесоари в Амазон, но изобщо не ми беше добре така. „Изяде“ ми много пари и приключих тотално с това.

Преди това пък бях направил приложение с картинки за коли и без да „вкарвам“ пари за маркетинг, имаше 100 000 тегления. Тогава разбрах, че това е нещото, което искам да правя. Имам проблем обаче. Как да го монетизирам, за да ми изкарва повече пари? Всичко е хубаво, картинките се теглят, има реклами, но не ми изкарва достатъчно пари.

Юли: Започвам от далеко. Кое нещо би правил, независимо дали монетизираш или не?

Калоян: Това със сигурност. Аз досега съм го правил като хоби, значи бих го правил и с пари.

Юли: Кое ти харесва в колите?

Калоян: Усещането от тях. Да мога да ги карам и да усещам емоция от тях.

Юли: Има един пич, който искал да кара много скъпи коли, но няма пари. Той дори нямал кола. Какво прави тогава? Отива и взима на заем кола от приятел. Той е толкова ентусиазиран и иска да снима, че взима лаптопа си и снима с него. Толкова е абсурдно всичко. Взима някаква отракана кола и открива какъв проблем има. Търси как да реши проблема и после го решава с подръчни материали като тиксо и ластик.

Какво става с това видео? Става изключително популярно. Този човек просто решава проблема на милиони собственици с такъв автомобил.

За второто си видео той използва същата кола и отново няколко милиона човека го гледат.

За третото видео, той използва друга кола, която отново взима от приятел и така няколко години.

След 3 години той си купува собствено Ламборгини от парите, които е спечелил и прави видео за новата си кола.

Калоян: Той дава изключително много стойност.

Юли: Именно! Когато даваш много стойност, можеш да монетизираш по безброй много начина. Когато си дал толкова много, хората сами искат да работят с теб.

Какво прави пича: отива в Мерцедес и просто може да им каже, че има 500 000 абоната. Тогава вече интересът им ще бъде много по-голям. Когато достигаш до толкова много хора, можеш да искаш каквото си пожелаеш от тези хора.

Предавания като Top Gear или игри като Need For Speed са най-гениалната реклама. Ти гледаш как някакви хора карат най-лъскавите коли, а в същото време те получават торби с пари от това, което обичат.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка