facebook_pixel
 

Преди да Действаш, направи това!

Много е важно да планираме точно и ясно.  Да използваме главата си.

Някои от нас изобщо не действат, други пък действат, но нямат никаква посока. Когато ги попиташ какво правят, те нямат никаква идея.

Много често 1 час планиране ни спестява 3 часа действие.

Това го правя всяка сутрин в дневника си. Аз планирам нещата, които са ми важни за деня. Те са максимум 3. Аз пиша как и кога ще ги свърша. Правя това, за да имам яснота, за да знам кое е важно за мен самия.

Ти не само вършиш нещата по-бързо, ами и учиш мозъка си да мисли стратегически.

Когато бях в САЩ на бригада, аз бях хамалин. Постоянно идваха тирове със стока, която трябваше да пренасяме. Всички хамали бяха огромни, те бяха като животни. Аз бях най-малък от тях и ако исках да повдигам нещо, аз трябваше да планирам.

Когато вдигаш гардероб и от другата страна чернокож мъж, който тези 130 килограма ти казва:“Хей, Джула, дай по-бързо, че нямаме време!“

Точно в тези моменти трябва да планираш къде да разположиш всяка стока, по какъв начин да я повдигаш. Ти ставаш един стратег.

Планирай деня си, планирай месеца си, дори планирай почивката си.

НАЙ-ВАЖНОТО: Когато планираш, недей си създава очаквания. Знам, че е много трудно да нямаш очаквания, но се опитай да ги понижиш. В същото време повиши планирането.

Най-хубавото нещо на планирането е, че не ти е нужно повече от 10 минути на ден. Тези 10 минути обаче могат да ти спестят няколко часа през целия ден.

Сподели с Приятел - Промени Света!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0
 
 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За повече информация за събитията на Юли за 2017-та и лични консултации се обади на 0885 733 171. Доставка за цяла България - 4 лв, над 50 лв - БЕЗПЛАТНА Доставка